MEERweten - week 03 - 2021

18-01-2021

WEEK 03 ‚óŹ 19 januari t/m 25 januari 2021

DAGOPENING

JE HART: DE KERN VAN DE ZAAK!  
     
  Houd van de Heer, je God, met je hele hart, met je hele ziel, met je hele verstand en met al je kracht.  
 

MAANDAG 18 JANUARI

Je verstand gebruiken

Lukas 10:27

DINSDAG 19 JANUARI

Mistige boel

Psalm 139:23

WOENSDAG 20 JANUARI

Een hard hart?

Ezechiël 36:26

DONDERDAG 21 JANUARI

Wat God ziet

Hebreeën 4:13

VRIJDAG 22 JANUARI

De kern van de zaak

Psalm 33:13 & 15

 

 

 

NIEUWS - SCHOOLBREED

COMMUNICATIE BIJ POSITIEF GETEST  
     
  De richtlijn blijft dat wij u informeren indien een positief geteste leerling/ medewerker mogelijk in contact is geweest met uw zoon/ dochter. Dit wordt bepaald in overleg met de GGD.

Mocht uw zoon/dochter een positieve uitslag van een coronatest ontvangen, geef dit dan door via coronavragen@demeerwaarde.nl.

Ook wanneer uw zoon/dochter de afgelopen tijd niet op school is geweest. Zo kunnen we de hoeveelheid besmette leerlingen en collega's blijven monitoren. Alvast bedankt!

 
 

VOORJAARSAANBOD CJG  
  Graag willen we u attenderen op het aanbod van workshops en andere leerzame bijeenkomsten, georganiseerd door CJG Barneveld.

Zie in deze folder voor meer informatie over de diverse thema’s, data en inschrijfmogelijkheden. Sommige zijn vooral bestemd voor het kind zelf (veelal basisschoolleeftijd), en er zijn ook bijeenkomsten voor ouders/verzorgers van pubers, zoals de workshop ‘Pittige Pubers’ of ‘Samengesteld’ over de uitdagingen van een samengesteld gezin.
Dit voorjaarsaanbod willen we daarom ook van harte aanbevelen!

 
 

LEESPLEIN WEER BEPERKT OPEN EN GEEN BOETES  
     
  Blijven lezen is belangrijk voor de leesvaardigheid, juist in deze lockdown.
En biedt deze tijd ook geen kansen om eens wat vaker in een boek te duiken? Ook thuis kun je veel beleven: ga op reis naar een ander land, dompel je onder in een spannende thriller, laat je meenemen in een verhaal vol liefde en drama… ook het lezen van boeken voor een boekverslag moet doorgaan. Daarom bieden we de mogelijkheid dat leerlingen in deze tijd toch een boek kunnen lenen.
  • Met ingang van deze week is het leesplein op dinsdag- en donderdagochtend weer geopend voor leerlingen die een boek willen lenen.
    De openingstijden zijn: 9.00 – 12.30 uur.
  • De derde en vierdejaars-leerlingen en leerlingen van Pro die op school zijn voor les, kunnen op de beide ochtenden komen om een boek uit te zoeken. Boeken inleveren kan elke schooldag in de kar die bij de ingang van het leesplein staat.
  • Leerlingen uit de 1e en 2e klas zijn niet op school, maar als zij graag boeken willen lenen dan kunnen zij een afspraak maken om langs te komen. Mail dan naar: e.niewold@demeerwaarde.nl
  • Voor alle leerlingen die al een boek geleend hebben en deze (binnenkort) moeten inleveren: je kunt het boek in de app verlengen en als de school weer volledig open is, lever je het weer in. Er wordt geen boete gerekend over deze periode.

Nog vragen? Stuur dan een mailtje naar bovenstaand adres.
mevrouw Niewold

 
 
 
 

 

Postadres
Postbus 223
3770 AE Barneveld


Bezoekadres
Rietberglaan 6
3771 RD Barneveld
 


Contact
T 0342 404 777
info@demeerwaarde.nl